AI players not cooperating

Place to report bugs in MoM IME and suggest ideas for enhancements (please read rules before posting)
Post Reply
Mack223
Posts: 3
Joined: Fri May 30, 2008 2:48 am

AI players not cooperating

Post by Mack223 » Fri May 30, 2008 4:40 am

I recently installed ime, but when I try to start the game, the client waits for AI players to join, as if they were human ones. Any thoughts?

User avatar
Implode
Site Admin
Posts: 432
Joined: Fri Feb 24, 2006 3:35 am
Location: Newfoundland, Canada
Contact:

Re: AI players not cooperating

Post by Implode » Fri May 30, 2008 10:43 am

Sounds odd, you set the number of human players to 1, yes?

Mack223
Posts: 3
Joined: Fri May 30, 2008 2:48 am

Re: AI players not cooperating

Post by Mack223 » Fri May 30, 2008 2:15 pm

Aye. I even tried putting more than one human, to see if there were any differences with just one, zilch :(

User avatar
Implode
Site Admin
Posts: 432
Joined: Fri Feb 24, 2006 3:35 am
Location: Newfoundland, Canada
Contact:

Re: AI players not cooperating

Post by Implode » Fri May 30, 2008 5:19 pm

Then something else is messed up and this is just the side effect of it that you're seeing. Can you download the debug versions and try those, and email me the log files generated from both and I'll take a look.

Thanks,

Implode.

User avatar
Implode
Site Admin
Posts: 432
Joined: Fri Feb 24, 2006 3:35 am
Location: Newfoundland, Canada
Contact:

Re: AI players not cooperating

Post by Implode » Sat May 31, 2008 4:04 am

Sorry made a mistake, its not the "number of human players" (so you'd put ONE), its the "number of human opponents" - so to play a single player game leave this as ZERO, and set the number of AI opponents to 1 or more.

Mack223
Posts: 3
Joined: Fri May 30, 2008 2:48 am

Re: AI players not cooperating

Post by Mack223 » Mon Jun 02, 2008 12:25 pm

*grumbles* My bad. Sorry for wasting your valuable time mate. Keep up the good work.

Loras
Posts: 3
Joined: Sun Mar 30, 2008 6:55 pm

Re: AI players not cooperating

Post by Loras » Mon Jun 02, 2008 3:10 pm

I also made the same mistake the first time around :)

Maybe change it so that you have to fill in the amount of human players instead of human opponents?

Post Reply